STUDY 360 verwelkomt Opera Ballet Vlaanderen als nieuwe studielocatie

Vandaag gaat STUDY360 van start in Antwerpen. Studenten worden verwelkomd om te studeren en zich voor te bereiden op hun examens. In samenwerking met STAN, het Antwerpse studentenplatform, opent de stad Antwerpen 24 unieke studieplekken verspreid over de stad. Een opvallende toevoeging aan de lijst van locaties is Opera Ballet Vlaanderen, waar studenten kunnen studeren in het prachtige operacafé.

Met het motto ‘samen studeer je beter’ kunnen studenten tijdens de tweede blokperiode van het academiejaar gebruikmaken van iconische locaties in de stad om gezamenlijk de blok te trotseren. Deze editie van STUDY360 brengt 24 Antwerpse organisaties en bedrijven samen die unieke studieplekken aanbieden. Medewerkers van de verschillende locaties zorgen voor extra gastvrijheid, zoals ontspanningsmogelijkheden, thee, water, gezonde snacks en hoofdtelefoons.

Studenten kunnen zich eenmalig registreren op www.study360.be en ontvangen een unieke registratiecode waarmee ze gedurende de hele blokperiode toegang krijgen tot alle deelnemende locaties. Voor deze editie worden meer dan 5000 studenten verwacht.

Studenten kunnen voor deze editie terecht op volgende Triangellocaties:

  • Arenberg
  • Opera Ballet Vlaanderen
  • Rubenshuis
  • The Ash
  • Wasbar, Melkmarkt
By | 2024-05-03T10:37:25+02:00 mei 3rd, 2024|Actua|0 Comments

About the Author: