Geheimzinnige kledingwinkel opent binnenkort in Kelderstraat

De Triangelbuurt krijgt er binnenkort weer een nieuwe winkel bij. In de Kelderstraat 4 opent binnenkort de ‘high end’-kledingwinkel ‘Noise’. Zo staat ‘coming soon’ als geheimzinnige boodschap te lezen op de deuren van het pand.

Op nummer vier krijgt het pand, waar vroeger een winkel van koffiemerk Nespresso was, nu dus een nieuwe invulling. Het pand stond enige tijd leeg, maar er wordt eindelijk terug nieuw leven ingeblazen. Met ‘Noise’ opent er dus een nieuwe kledingwinkel naast de Bourlaschouwburg.

Na enig speurwerk, is er maar weinig informatie te vinden over de winkel. Op de kleurrijke website, die wel nog redelijk leeg oogt, vinden we dezelfde informatie als geafficheerd op de ramen van het gebouw. Enkel valt er te lezen dat het zou gaan om een high-end kledingwinkel die haar deuren binnenkort dus opent in de Koekenstad. Wel is de winkel een primeur in België, nergens anders is er in ons land een filiaal van de winkel te vinden.

Ook over de openingsdatum blijft het merk geheimzinnig. Met de boodschap ‘coming soon’ prijkend op de deuren, wordt de voorbijganger in de Triangelwijk toch wat in het ongewisse gelaten.

By | 2024-04-26T11:23:17+02:00 april 26th, 2024|Actua|0 Comments

About the Author: