Rook uit Aziatisch restaurant schrikt Triangelbuurt op

Een schijnbaar normale middag op de Wapper veranderde plotseling in chaos toen er rook kwam uit het Koreaans restaurant ‘Little Seoul’.  Hoewel de vlammen niet zichtbaar, maar er toch veel rook was, is het goed nieuws dat er geen slachtoffers zijn gevallen.

De luide sirenes en vele brandweerlieden bleken al rap voor niets nodig. Een enkele ventilator was goed om de rook uit het restaurant te krijgen. Op het moment van de brand was er gelukkig niemand in het restaurant, dus de afwezigheid van slachtoffers is niet per se een wonder, ondanks de intensiteit van de rook.

Toen de brandweerlieden aankwamen met 3 voertuigen, hadden ze al snel door dat het mee viel. Nog geen tien minuten na hun aankomst, vertrokken de eerste voertuigen al terug naar de kazerne. Het is een opluchting dat er niemand aanwezig was in het restaurant. Daags na het incident was het restaurant al terug geopend.

By | 2023-12-13T09:47:40+01:00 december 7th, 2023|Actua|0 Comments

About the Author: