Triangelwijk verwelkomt Lloyd Coffee Eatery: Een frisse koffiebeleving in de Stadsfeestzaal

Lloyd Coffee Eatery een bekende koffiebar die zijn sporen heeft verdiend in Brussel, heeft in de Stadsfeestzaal zijn eerste locatie buiten de hoofdstad geopend. Manager Will ziet dit als een grote stap om Lloyd op de kaart te zetten. “Wij hebben de ambitie om onze aanwezigheid in Vlaanderen te vergroten.”

De comfortabele sofa’s en tafels zijn een herkenbaar element dat elke vestiging van Lloyd met elkaar verbindt. Zodra je binnenstapt, valt direct de boekenplank op, die een essentieel onderdeel vormt van de sfeer bij Lloyd. Het nodigt bezoekers uit om te bladeren, te lezen en te genieten van de rust.

Ruim assortiment

“We bieden een assortiment aan huisgemaakte lekkernijen aan, waaronder heerlijke donuts rechtstreeks uit ons atelier. Voor koffieliefhebbers hebben we een scala aan opties, waaronder onze ‘golden latte’, een gezond alternatief zonder cafeïne, maar met ingrediënten zoals kurkuma, gember en honing.”

‘Lloyd is een plek voor iedereen, ongeacht achtergrond of leeftijd’- Will

Toekomstplannen

“Over onze toekomstplannen kan ik onthullen dat Lloyd zeker van plan is om verder uit te breiden, mogelijk met één of twee nieuwe locaties volgend jaar. De exacte locaties blijven nog even geheim, maar we hebben zeker de ambitie om onze aanwezigheid in Vlaanderen te vergroten”, aldus Will.

Voor meer details, kan je een kijkje nemen op de website: https://lloydcoffee.com/en/home-2/

 

By | 2023-12-13T09:36:19+01:00 november 28th, 2023|Actua|0 Comments

About the Author: