Italiaanse delicatessenzaak krijgt nieuwe plek aan Hopland

De Triangelwijk heeft er een nieuwe culinaire hotspot bij. De Italiaanse delicatessenzaak ‘Pastificio Da Lory’ opende vorige week op Hopland 27 haar nieuwe shop. Van take-away gerechten tot lunch met verse producten, bij Loretta en dochter Niné ben je aan het juiste adres. “Eigenlijk zitten we nog in een stille opening.”

De laatste loodjes

Van buitenaf ziet de winkel er helemaal klaar uit om de eerste klanten te ontvangen. Ook vanbinnen is de shop mooi afgewerkt maar toch moeten de puntjes nog op de i gezet worden. “Zo missen er nog enkele lampen en wordt de voordeur pas geleverd in december”, vertelt Niné.

“Officieel zitten we eigenlijk nog in een stille opening. Daarom dat het nu nog redelijk rustig is”, merkt ze op. De échte opening van de shop, als alles goed gaat, staat gepland voor eind november: “Op het einde van deze maand willen we officieel opengaan, met een hapje en een drankje”.

‘De winkel is praktisch klaar maar we zitten nog met enkele kleine dingetjes’- Niné

Feestdagen

Da Lory opent haar shop wel op een goed moment, vlak voor de feestdagen. Daar spelen ze dan ook graag op in: “Ons assortiment bestaat samen met onze traditionele Italiaanse delicatessen nu ook uit een kerstassortiment. Zo hebben we heerlijke Panettone, een soort van Italiaans kerstbrood, of koekjes in de winkel.”

Wilt u zelf eens proeven van de Italiaanse keuken? Via https://www.dalory.be/ of hun sociale media vind je meer informatie!

By | 2023-11-15T09:44:19+01:00 november 14th, 2023|Actua|0 Comments

About the Author: