Den Echo verkocht aan nieuwe uitbaters, maar studenten blijven welkom

Den Echo, het authentieke (studenten)café, in de Lange Nieuwsstraat is niet langer in de handen van Kenneth Candries (50) en Melanie Le Bruyn (37). Na bijna 30 jaar wordt de fakkel doorgegeven aan nieuwe uitbaters. Studentenverenigingen Omnes en Primus Scaldiae hoeven geen schrik te hebben dat ze op zoek moeten naar een nieuw stamcafé. De deuren blijven open. 

Door Sofie Terryn

Kenneth Candries en Melanie Le Bruyn waren al enkele jaren op zoek naar overnemers voor Den Echo, maar dit jaar kwamen er spontaan geïnteresseerden aankloppen. De nieuwe eigenaars, die liever nog even anoniem wensen te blijven, zullen de succesvolle zaak verderzetten. Het is de bedoeling dat de warme sfeer en de “iedereen is welkom”-geest in het café niet verloren gaan.

Eind juni sluit het koppel met een knaller een mooie en bijzondere periode uit hun leven af. Dan vieren ze Den Echo met een ultiem afscheidsfeest.

 

Lees vanaf 9 juni het interview met Candries en Le Bruyn in onze krant. 

By | 2023-04-28T09:51:11+02:00 april 28th, 2023|Actua|0 Comments

About the Author: