Grote verhuisplannen op Meir: Rituals en Nike kiezen voor grotere panden

Het zijn drukke tijden voor winkelketens Nike en Rituals op de Meir. Ze hebben allebei plannen om een paar blokken verder hun winkels uit te baten op de bekende Antwerpse winkelstraat. De werknemers van Nike bereiden zich volop voor op de ‘grand opening’ op vrijdag, en ook Rituals maakt duidelijk dat ze binnenkort vanuit een groter pand zullen werken.

Door Noa Van Hoeydonck

De vorige Nike store aan de Lange Klarenstraat

Het ene pand staat volgestapeld met kartonnen dozen, terwijl het andere, luxueuzere pand zich klaarstoomt voor de grote heropening van de Nike store op Meir 55 deze vrijdag. Werknemers in de vernieuwde winkel zijn druk in de weer om de sportwinkel klaar te stomen voor de grote dag terwijl nieuwsgierige voorbijgangers binnen gluren om een blik op te vangen van het interieur. Het is ook duidelijk te zien dat de Nike store een update van jewelste kreeg. In vergelijking met de vorige locatie kunnen de winkelaars vanaf vrijdag genieten van meer bewegingsruimte dankzij het grotere gebouw.

Ook Rituals heeft verhuisplannen

De toekomstige winkel van Rituals

Naast Nike beraamt ook cosmeticawinkel Rituals over een verhuis naar een paar panden verder op de Meir tussen Levi’s en schoenenwinkel West-End. Want net zoals Nike, ondergaat Rituals binnenkort ook een verplaatsing naar een groter pand. Dat is te zien aan de roosgekleurde muren die laten weten dat de winkel daar in de toekomst hun producten zullen verkopen. Beide ketens zijn dus in de stemming om groot uit te pakken met hun splinternieuwe grote handelszaken.

 

By | 2023-05-16T12:54:17+02:00 april 27th, 2023|Actua|0 Comments

About the Author: