Triangelbuurt opent de deuren voor Antwerp Art Weekend

Tijdens het Antwerp Art Weekend kan je in de hele stad hedendaagse kunst gaan bekijken. Het is een stadswijde manifestatie die gisteren startte. Nog tot en met zondag kan je in verschillende kunstruimtes in en rond de stad terecht om hedendaagse kunst te vieren. Door het Antwerp Art Weekend is het mogelijk om de bloeiende kunstscene van de stad te ervaren. Ook in de Triangelbuurt ben je welkom in verscheidene musea. 

Sinds 2014 verbindt en promoot Antwerp Art de talrijke kunstige activiteiten in de Koekenstad. De kunstscenes gaan van gevestigde musea tot projectruimtes en van jonge kunstenaarsinitiatieven tot relevante tentoonstellingen. Antwerp Art hoopt op die manier, door gebruik te maken van verschillende ruimtes, een uitgebreid programma aan te bieden met tal van extra activiteiten. 

Ook in de Triangelbuurt zijn er verschillende activiteiten en musea die meedoen aan het Antwerp Art Weekend. Op de Leopoldplaats vind je zowel Fred & Ferry als Geukens & De Vil. Els Nouwens stelt haar schilderwerken tentoon in de Otto Veniusstraat onder de noemer ‘Behind Bars’. Ook Callewaert Vanlangendonck Gallery en ROEM ROOM verdienen het om in de kijker gezet te worden.

By | 2022-06-02T16:59:33+02:00 mei 27th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: