Kom dat proeven: veganistische receptie op de Oudevaartplaats

Plantaardig is hip, maar hoe begin je eraan? Ben je op zoek naar tips en tricks om bewuster en veganistisch te eten? Neem dan zeker een kijkje in de veganistische winkel ‘Nieuwe Vaart’ op de Oudevaartplaats. Deze donderdag kan je er terecht voor een receptie en wellicht kom je er met een totebag vol spullen buiten.

Hoewel de winkel al geopend is, besloten de uitbaters Nele en Anke het grootser aan te pakken. “Tijdens onze opening hebben we niets speciaals gedaan. We houden het grote event voor donderdag, dan is onze grand opening. We wilden eerst een week warmlopen vooraleer we met veel toeters en bellen openden”, aldus Nele.

Op de receptie kan je de hele dag allerlei plantaardige lekkernijen proeven, ideaal voor de nieuwe veganisten onder ons. “Het event start om negen uur en dan delen we proevertjes als koffie, fruitsappen en koeken uit. ’s Middags duiken we in de alcohol en begint het echte feest met een dj-set en onze special guest. Viviane Van Dyck, auteur van het veganistische kookboek Vegans are better lovers, zal je helpen gezondere keuzes te maken.”

Ze kozen er bewust voor om hun grand opening op een feestdag te plannen. “Dat leek ons een goed moment. De meeste mensen zijn thuis en dat is dus ideaal om langs te komen.” Het blijft echter niet bij deze ene receptie. “We gaan zoiets vaker doen. Enerzijds om onze aanwezigheid in de buurt te laten zien en anderzijds om mensen onze producten beter te leren kennen”, sluit Nele af.

Zin in wat dans en muziek? Iedereen is morgen welkom in de Nieuwe Vaart vanaf 9 uur. Laat het smaken!

By | 2022-06-02T15:34:23+02:00 mei 25th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: