Triangelbuurt werkt mee aan tweede seizoen van De Twaalf

De opnames voor het nieuwe seizoen van De Twaalf zijn van start gegaan. Met een nieuwe cast en een nieuwe zaak krijgt de Vlaamse fictiereeks een tweede seizoen. Naast de stad Gent wordt ook de Triangelbuurt een deel van het decor. 

Na het mooi bekroonde eerste seizoen, met maar liefst zeven Ensors, zijn de makers sinds enkele maanden bezig aan de opnames van het tweede seizoen. Hoewel het een vervolg is, zal de serie een geheel nieuwe verhaallijn krijgen. In het tweede deel van de reeks zal een assisenjury zich buigen over de zogenaamde ‘Assepoestermoord’. 

De opnames vinden plaats in Gent en Antwerpen, waar ook de Triangelbuurt zich fier ‘een deel van het decor’ mag  noemen. Op de splitsing van Hopland en de Otto Veniusstraat stond de crew vrijdagochtend beelden te schieten voor het nieuwe seizoen. Meer nieuws volgt…By | 2022-05-06T12:02:07+02:00 mei 6th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: