Stem op jouw mol

De zoektocht naar de mol gaat verder. Het razend populaire televisieprogramma trekt deze week de straat op om je te laten stemmen op jouw verdachte. Vandaag is Antwerpen aan de beurt. Jouw stem kan nog van belang zijn in de finale. Ontmasker dan samen met de andere twee finalisten de mol. Opgelet: spoilers.

Afgelopen zondag werd er een bommetje gedropt aan het einde van de voorlaatste aflevering van De Mol. De mol wordt aankomende zondag live ontmaskerd in Paleis 12 en het publiek kan daarbij helpen door te stemmen.

Op verschillende plaatsen in Antwerpen, waaronder op de Meir en in het Station Antwerpen-Centraal kan je vandaag 3 gekleurde knoppen vinden: een knop voor elke finalist. Daar kan je stemmen op wie jij denkt dat de mol is van 2022. Het resultaat zal nog van belang zijn in de langverwachte finale.

De knoppen staan enkel vandaag nog in Antwerpen en touren de hele week door Vlaanderen tot zondag, dus wees er snel bij en wie weet heb jij het bij het rechte eind.

By | 2022-05-04T10:00:58+02:00 mei 2nd, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: