Dille & Kamille opent feestelijk op de Wapper

Vrijdag is het zover: een tweede Dille & Kamille opent zijn deuren in Antwerpen. Als u nu denkt: ‘Een tweede? Waar zit die andere dan?’, bent u vast niet de enige. En waarom zou je er twee nodig hebben in dezelfde stad? We vroegen het aan Retail manager Sofie Bolsens.

“Onze winkel in de Vleminckstraat bevindt zich op een niet gekende locatie waar er weinig mensen passeren. Doorheen de jaren hebben veel mensen ons daar gelukkig wel gevonden en er komen ook veel trouwe klanten over de vloer. Maar Antwerpen heeft natuurlijk ook veel studenten en toeristen en die vinden ons niet zo gemakkelijk. Op de Wapper zitten we midden in het historisch centrum van de stad, dus hier passeert veel meer volk en zullen we ook een ander soort cliënteel aantrekken.”

Vrijdag 29 april openen jullie; mogen we een feestelijke opening verwachten?

“We gaan sowieso feestelijk openen. Er wordt een lintje doorgeknipt en vanaf dan is iedereen welkom. Voor ons wordt het sowieso een feestje, want wij zijn heel blij met onze nieuwe winkel. De officiële receptie vindt pas de week nadien plaats, op 3 mei, maar ook dan is iedereen welkom.”

Wat is er anders aan deze winkel dan aan die in de Vleminckstraat?

“In deze winkel hebben we nog een mezzanine en een eerste verdieping, dat is niet gebruikelijk voor een Dille & Kamille winkel. Daardoor was het een uitdaging om hem in te richten, maar ons volledig assortiment zit er wel in. We laten ons concept passen in de ruimte die we hebben en we hergebruiken wat we kunnen. In de Vleminckstraat hebben we dan weer een grote oppervlakte met als troef het binnenpleintje dat uitkomt op Maurice Bar.”

De nieuwe winkel zit tussen het Rubenshuis en boekenwinkel de Slegte. Benieuwd naar wat ze van het pand hebben gemaakt? Iedereen is welkom op de feestelijke opening deze vrijdag 29 april vanaf half 10 ‘s ochtends. In de krant van 11 mei lees je wat deze Dille & Kamille zo speciaal maakt.

By | 2022-04-27T15:30:43+02:00 april 26th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: