AP Hogeschool stelt deuren open

Op zaterdag 12 maart stellen alle AP campussen hun deuren open voor de eerste normale infodag in twee jaar. Toekomstige studenten kunnen de hele dag lang kennis maken met het opleidingsaanbod en de campussen.

 Voor het eerste sinds de coronacrisis alles op slot gooide, stelt AP Hogeschool zijn deuren weer open voor het wijde publiek. “Dit wordt de eerste infodag die terug zal verlopen zoals we dat al jaren gewoon zijn”, laat Myrthe Janse, docent en communicatieanker op AP Hogeschool, weten. Afgelopen jaar was er ook al een fysieke infodag, maar die was heel strikt gereglementeerd: “Er waren aparte ingangen en de school verkennen kon enkel via een rondleiding die elk kwartier op een andere plek startte. Zo moesten we voorkomen dat mensen elkaar kruisten”, zegt Janse.

Dit jaar is alles veel losser, en kan elke toekomstig student terug op eigen houtje de verschillende campussen verkennen. Al blijft inschrijven wel verplicht: “Op dit moment hebben we op campus Meistraat een 300-tal inschrijvingen”, aldus Janse. “Maar als er morgen iemand voor de deur staat die zich niet heeft ingeschreven, nemen we die er waar mogelijk natuurlijk wel nog bij. Daarnaast worden mondmaskers natuurlijk nog steeds geadviseerd, maar we laten aan iedereen de keus. Op handhygiëne blijven we wel sterk inzetten!”

“Het zal vandaag nog even alle hens aan dek zijn, maar we komen er wel. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om alle toekomstige studenten te mogen ontvangen morgen”, besluit Janse.

Bekijk het hele opleidingsaanbod en schrijf je in via de AP website: https://www.ap.be/event/infodag-12-maart-2022 

 

By | 2022-03-11T15:51:53+01:00 maart 11th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: