Straffe studentenbende orkestreert Video Experience Day

Op 9 juni vindt Video Experience Day plaats in Brussel. Vanuit hun campus in de Meistraat leidt een ijverig groepje studenten Communicatiemanagement van de AP Hogeschool het evenement in goede banen.

“Wij vergelijken het een beetje met het Filmfestival van Cannes, maar dan Belgisch en voor bedrijfsvideo’s.”, grapt Anne de Nijs over Video Experience Day. In opdracht van Kanaal Z en AP Hogeschool ontfermt ze zich, samen met 6 medestudenten Communicatiemanagement, over de organisatie van de 23ste editie van dat netwerkevent.

“Hoewel het evenement op 9 juni doorgaat in Kinepolis in Brussel werken we vanuit onze campus in de Meistraat. Het voorbereidingswerk ligt voor de volle 100 procent in onze handen. Momenteel werken we aan promofilms en beheren we de inzendingen en sociale media.”

“Het is een intensief, maar vooral leerrijk project om aan mee te werken. Onze opdrachtgevers en lectoren vertrouwen volop in ons kunnen. We krijgen van hen alle vrijheid om er onze eigen stempel op te drukken, en het tot een fenomenaal einde te brengen.”

By | 2022-02-17T13:08:53+01:00 februari 17th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: