Stadsfeestzaal staat de komende zes maanden in de stellingen

De façade van Shopping Stadsfeestzaal verstopt zich het komende half jaar achter een tralies van stellingen. Zowel de gevel, de schouwen als het dak worden grondig gerenoveerd. “Shoppers en winkeliers zullen geen hinder ondervinden aan de werkzaamheden”, zegt manager Hans D’Hondt.

Op dit moment worden de stellingen nog tegen de buitenmuur van de Stadsfeestzaal opgetrokken. Eind februari starten de renovatiewerken aan de gevel, de schouwen en het dak. “Op zich zal er weinig veranderen voor de winkeliers. Enkel het uitzicht van de prachtige gevel zal de komende maanden worden belemmerd door stellingen”, zegt D’Hondt.

“We hopen de werkzaamheden binnen de zes maanden te klaren. Natuurlijk kan de renovatie van het dak worden beïnvloed door extreme weersomstandigheden”, voorspelt D’Hondt. “We hebben bewust gewacht tot het einde van de wintersolden om deze werken uit te voeren.”

Het worden de zoveelste werken aan de beroemde Stadsfeestzaal. Het pand werd begin deze eeuw nog grondig gerenoveerd na een zware brand in 2000.  

By | 2022-02-09T08:35:32+01:00 februari 7th, 2022|Actua|0 Comments

About the Author: