Tijdens Week van de Groeilamp staan kinderen centraal!

Het is de Week van de Groeilamp! Deze week, die eerder bekend stond onder de naam Week van de Opvoeding, wil het licht laten schijnen op het opvoeden en opgroeien van kinderen. De week wordt gecoördineerd door Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning, De Gezinsbond en het Vormingscentrum voor Opvoeding en Kinderopvang. Er zijn heel wat dingen te doen, daarom zetten we hier een aantal toffe activiteiten op een rij!

Elke maandag en donderdag in de maand mei kan je online webinars volgen. Klinkt interessant? Wel, de opkomende webinars kan je hier vinden! Meer informatie? Bekijk de website van Expoo eens!

 • ‘Jij en je Puber’
  Heb jij ook een (of meerdere) pubers thuis? Deze webinar geeft je tips en leuke verhalen over pubers en hoe je die turbulente periode licht en tof houdt!
  20 mei om 20u, inschrijven kan via de Gezinsbond
 • Onderhandelen met je kind
  Leren onderhandelen is enorm belangrijk. Wie goed kan onderhandelen, kan dan ook goed overweg met andere meningen! Deze Webinar geeft tips hoe je je kind dat het best kan aanleren en over welke dingen je best (wel of niet, dat kan je zelf ontdekken) kan onderhandelen!
  27 mei om 20u, inschrijven kan via VCOK
 • Groeien in Zelfvertrouwen
  We zijn het er met z’n allen overeens: de jeugd heeft het zwaar met de isolatie. Meer en meer kinderen en jongeren komen naar voor met angstgevoelens. Hoe kan je als ouder daarop inspelen? Kinderpsychologe Klaar Hammecker geeft raad!
  31 mei om 20, inschrijven kan via de Gezinsbond
 • Boekstart
  Nog een laatste tip: de webinar van Iedereen Leest volgen genaamd Boekstart! Heb je tips nodig voor boeken voor je kinderen? Deze webinar geeft je allerlei tips en voorbeelden van de beste kinderboeken!
  19 mei om 20u, inschrijven kan via Iedereen Leest
By | 2021-05-18T18:29:01+02:00 mei 18th, 2021|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment