Wissel van de wacht

Er staat weer een gloednieuwe redactie klaar om de komende Triangel in elkaar te boksen! Met ons vieren vormen we een klein gezelschap, maar we zijn vastberaden om net zoals altijd verhalen te brengen over wat er leeft in de buurt.

Onze collega’s die de vorige edities van Den Triangel verzorgden, zwaaiden AP Hogeschool inmiddels al uit en vertrokken op stage. Daar leren zij in de praktijk de kneepjes van het vak. Zo’n stageperiode hebben wij al achter de rug. Gepokt en gemazeld met die ervaring gaan we nog enkele weken aan de slag op school en in de buurt. Zo bezorgen we u nog twee edities van de wijkkrant. Dat doen we met één van de kleinste redacties die Den Triangel ooit gekend heeft. Maar dat wij het met z’n viertjes moeten rooien, hoeft voor ons alleszins niet te betekenen dat wij zullen onderdoen voor eerdere edities. Kwaliteit boven kwantiteit, dus.

Ondertussen kregen we ook al wat respons op onze lezersenquête. Zo liet iemand een ballontje op voor een rubriek rond boeken, terwijl iemand anders dan weer liever nog wat lokale winkels zou ontdekken in de krant. Heeft u zelf nog zo’n voorstel, of wil u gewoon laten weten wat u van Den Triangel vindt, aarzel dan zeker niet om de enquête hier nog in te vullen.

Wij gaan alvast met veel goede moed aan de slag voor de komende twee edities van uw buurtkrant.

Yorben, Jolien, Seppe en Julie

By | 2021-04-23T12:16:09+02:00 april 23rd, 2021|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment