Den Triangel wordt De Parallellogram

Den Triangel breidt uit en wordt een parallellogram. Vanaf volgende editie kan u nieuws vinden in onze krant over een groter deel van de stad. De grenspunten zijn vanaf nu de Franklin Rooseveltplaats, de Sint-Carolus Borromeuskerk, het Instituut voor Tropische Geneeskunde en de Nationale Bank. 

Den Triangel wordt al gemaakt sinds 2008. Na al die jaren is het nieuws wel op in de wijk. Zo groot is ze nu ook weer niet. Daarom is er besloten om de wijk een stukje groter te maken. Er komt een vierde grenspunt bij: het Instituut voor Tropische Geneeskunde.

Maar dan hebben we natuurlijk ook een naamsverandering nodig. De besproken oppervlakte heeft namelijk niet meer de vorm van een triangel. Gelukkig kunnen we er wel een andere geometrische figuur in herkennen. Zo is De Parallellogram geboren. We hopen dat we nog steeds kunnen rekenen op onze trouwe lezers, en er ook verschillende bij krijgen door de extra straten waarover we berichtgeven.

De naamsverandering en grotere omvang waarover we berichtgeven, gaat in op 12 mei. Rond die periode kan u de eerste editie van De Parallellogram in uw brievenbus verwachten! Bovenstaand kan u al genieten van een schets van ons nieuwe logo.

By | 2021-06-12T17:17:37+02:00 april 1st, 2021|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment