Future Entrepreneurship 2021: Het mekka voor ondernemingsgezinde student

Studentenorganisatie SINC organiseert vandaag de vijfde editie van Future Entrepreneurship. Het festival verloopt voor de eerste keer 100% online. Tickets zijn gratis en kunnen nog tot 11 maart besteld worden.  

De studentenorganisatie organiseert jaarlijks het Future Entrepreneurship festival, dat volledig in teken staat van nieuwe technologie, innovatie en ondernemerschap. Het festival mikt op studenten die ondernemingsgezind zijn en graag bij leren van de meer dan 25 gastsprekers, die van over heel de wereld komen vertellen. Hoewel het festival vorig jaar nog plaatsvond in de grandioze Koningin Elisabethzaal, moet het nu noodgedwongen online plaatsvinden.

Op deze manier hoopt het jonge en dynamische team van studenten te laten zien dat ondernemen geen ver-van-mijn-bedshow hoeft te zijn. “We geven studenten de nodige dosis inspiratie, de juiste tools om van start te gaan, en het nodige netwerk om hen daarbij te helpen” klinkt het.

Het 3-daagse festival loopt nog van vandaag tot en met 11 maart, tickets kan je gratis hier bestellen. https://thefuture.be/tickets/

By | 2021-03-12T17:15:30+01:00 maart 9th, 2021|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment