Verwen je lokale vrijwilliger tijdens de Week van de Vrijwilliger

De Week van de Vrijwilliger loopt nog tot 7 maart. Nog tijd genoeg dus om al die mensen te bedanken en hen een hart onder de riem te steken. Hieronder sommen we manieren op om de lokale vrijwilligers in de Triangelwijk te bedanken.

  1. Een oude klassieker: een boeketje bloemen

Stel je eigen boeket samen bij Baltimore, en pik er zo de favoriete bloemen van je favoriete vrijwilliger uit. Daarnaast kan je kiezen uit een uitgebreid gamma van exotische planten die kunnen schitteren in je veranda. Niemand werd ooit slechtgezind na het ontvangen van het boeket bloemen dus aarzel niet en steun je lokale bloemenwinkel in Den Triangel.

 

  1. Stuur een kaartje met zelfgeschreven gedicht.

Op de website van Week van de Vrijwilliger kan je gratis bedankkaartjes downloaden. Haal je creatieve kant boven, en schrijf een dankgedichtje op deze personaliseerbare kaartjes. Ondertussen zijn er al 1000 kaarten verzonden. Bij elk kaartje dat je verzendt, begint een vrijwilliger met een glimlach aan zijn werkdag begint.

 

  1. Een ontbijtbon van Horta Grand Café

Na een vermoeiende week vol vrijwilligerswerk kan je je niet beter ontspannen dan met een lekker ontbijt waarbij je gewoon je benen onder tafel moet schuiven. Door de coronacrisis is het spijtig genoeg nog niet mogelijk om op locatie te ontbijten maar Horta heeft ervoor gezorgd dat het ontbijt tot aan je deur wordt geleverd. Bestel je Breakfast Box hier.

 

By | 2021-03-05T14:44:37+01:00 maart 5th, 2021|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment