4x vrijwilligerswerk in de Triangelwijk

Tijdens week van de vrijwilliger bedanken we alle vrijwilligers die zich inzetten voor een betere samenleving. Maar het is ook het perfecte moment om zelf met vrijwilligerswerk te starten. Wij sommen enkele mogelijkheden binnen de triangelwijk op.

Rubenshuis

Interesse in kunst? Dan is vrijwilligerswerk in het Rubenshuis helemaal iets voor jou! Je kan er mee helpen met het voorbereiden van tentoonstellingen, wetenschappelijk onderzoek ondersteunen, je bezig houden met collectiebeheer en -registratie en nog veel meer. Iets voor jou? Dan kan je meer informatie vinden op de website.

Arktos

Arktos versterkt jongeren in kwetsbare situaties waar nodig en helpt hun omgeving om hetzelfde te doen. Bij hen kan je terecht om speelpleinwerking te ondersteunen, jongeren extra te helpen met leren lezen en schrijven, meewerken in een projectgroep, en zoveel meer. Helemaal jouw ding? Surf dan naar hun website voor alle informatie.

Arenberg

Theaterliefhebbers kunnen vrijwilligerswerk gaan doen in de Arenberg. Je kan er helpen met ticketcontrole, de bezoekers verwelkomen en begeleiden, flyeren na de voorstelling of meewerken aan de bar of backstage. Ben jij de perfecte match voor de Arenberg? Klik dan hier voor alle details.

Zwerfvuil in je buurt opruimen

Erger jij je ook aan het zwerfvuil in de buurt? Dan kan je daar zelf iets aan doen. Je kan straatvrijwilliger worden. Het voordeel is dat je het kan doen waar en wanneer je wilt. Als je je aanmeldt bij de stad, krijg je al het nodige materiaal. Klinkt dat als het ideale klusje? Dan kan je alle informatie hier vinden.

By | 2021-03-03T11:23:28+01:00 maart 2nd, 2021|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment