Muzikale odes voor week van de friet

Een goei vettig frietje van de frituur ligt veel Belgen nauw aan het hart, en daarom zetten we onze  nationale trots de hele week lang in de kijker tijdens de week van de friet!

Voor deze 21ste editie, die loopt van 30 november t.e.m. 6 december, brengen Street Artists van over heel België een muzikale ode aan onze geliefde frietjes. Ook hier in Antwerpen kan je proeven van een lekker stukje straatkunst. Het street art-collectief Aerosol Kings maakte het werk werk Ohlalala frietjes, ze komen goed van pas! Gebaseerd op meisjes, een nummer van Raymond van het Groenewoud. De komende dagen verschijnen ook in Gent, Leuven, Hasselt en Middelkerke muzikale frietodes gebaseerd op Vlaamse klassiekers.

Antwerpen – Ohlalala frietjes, ze komen goed van pas!
Street artist: Rise One
Locatie: Uitbreidingsstraat 676 aan de Binnensingel in Berchem, naast Centrum voor Basiseducatie

Extra goed frietnieuws: deze week schreef de Flairredactie een artikel over hun favoriete frituren. Van de dertien genomineerden bevonden er zich maar liefst drie in Antwerpen! Waar ga jij je frietjes deze week halen?

By | 2020-12-03T16:44:29+01:00 december 3rd, 2020|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment