Dag van De Kringwinkel in coronatijd: “Mensen kunnen tot woensdag langskomen om de sfeer te proeven”

Zaterdag 17 oktober is het ‘Dag van De Kringwinkel’. De dag zal er dit jaar anders uitzien dan normaal door het coronavirus maar het zal zeker de moeite waard zijn. Het motto luidt “Tweedehands, eerste keus”.

Meer dan een dag…

Niet getreurd als je er zaterdag niet bij kan zijn. Om de drukte te verminderen heeft De Kringwinkel Antwerpen besloten om de dag uit te rekken. Er zullen regelmatig nieuwe spullen uit het speciale aanbod worden toegevoegd aan de winkel, ook na zaterdag. Louise Vrints (communicatieverantwoordelijke bij De Kringwinkel Antwerpen) legt uit, “De bedoeling is dat mensen tot woensdag nog kunnen langskomen om dezelfde sfeer te proeven als op de Dag van De Kringwinkel zelf.”

Speciaal aanbod

De afgelopen jaren was de Dag van De Kringwinkel een groot succes. “Mensen komen voor het speciale aanbod dat alleen op die dag beschikbaar is.” Vertelt Louise Vrints. In iedere Kringwinkel is er een ander thema terug te vinden. De Kringwinkel aan de Meir zal luxe-accessoires, kleding en speelgoed verkopen.

Populair

Ook buiten de Dag van De Kringwinkel om wint tweedehands shoppen populariteit. Onderzoek van De Kringwinkel wijst uit dat ze nooit eerder zoveel klanten hadden als vorig jaar. 4 op de 5 klanten vindt het economische aspect de belangrijkste reden om tweedehands te kopen. Dat maakt het laten doorgaan van de Dag van De Kringwinkel ook dit jaar belangrijk.

By | 2020-10-16T20:48:10+02:00 oktober 16th, 2020|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment