Dunkin’ Donuts opent: “Een nachtje door, één jaar gratis donuts”

De Amerikaanse fastfoodketen Dunkin’ Donuts opent op 17 juni voor het eerst een winkel op De Keyserlei 49. De eerste honderd klanten mogen een leuke verrassing verwachten: een jaar lang gratis donuts. Wij zochten én vonden enkele kampeerders die koste wat kost bij de eerste honderd willen zijn. “Een jaar lang gratis donuts? Daar geef ik met veel plezier een nachtje slaap voor op”, klinkt het. 

Eerste honderd klanten krijgen jaar lang gratis donuts Emiel Ausloos (17): “Ik ga met een paar vrienden kamperen voor de deur. Wij zijn allemaal fastfoodlover en zeker als het gratis is. Ik sta altijd open voor een uitdaging en heb dus geen moment getwijfeld toen mijn vrienden het vroegen. Een nachtje wakker blijven zal zeker geen probleem zijn, ik kan de nacht erna ten slotte donuts tellen in plaats van schaapjes (lacht).”

Eerste honderd klanten krijgen jaar lang gratis donuts

Lune (links) en Katjana (rechts)

Lune Weymeersch (19): “Ik zie Dunkin’ Donuts vaker en vaker verschijnen op sociale media en in series. Hun donuts zien er altijd super lekker uit. Ik proefde er vorig jaar voor het eerst één tijdens een weekendje Eindhoven. Toen ik hoorde dat de eerste honderd klanten een jaar lang gratis donuts kregen, wist ik onmiddellijk dat ik een van de uitverkorenen wilde zijn. Daar geef ik met veel plezier een nachtje slaap voor op.” 

Katjana Claessens (19): “Wij zitten beiden op kot in Antwerpen. Hier zijn al redelijk veel winkels die donuts verkopen, dus ik sta wel open voor iets nieuws. Kamperen voor de deur lijkt me zeker geen tijdverspilling en als het te zwaar wordt kunnen we nog altijd om de beurt gaan powernappen op kot, toch? Ik las ook dat iedereen op 17 juni een gratis drankje en een donut krijgt. Als we niet bij de honderd eerste zijn, hebben we op zijn minst nog een gratis ontbijt.”

Eerste honderd klanten krijgen jaar lang gratis donuts

Jason Piselé (21): “Samen met een vriend ga ik de 16de om 18u ’s avonds post vatten aan de Dunkin’ Donuts. Veel mensen verklaren mij gek, want ik hou niet eens zoveel van donuts. Ik doe het eerder voor mijn broer en zus, en voor het meisje waarmee ik aan het daten ben. Zij heeft al een bestelling doorgegeven, en het zou wel eens de weg naar haar hart kunnen zijn (lacht). Aan slapen zullen mijn vriend en ik die nacht waarschijnlijk niet toekomen, maar als ik er daarna zoveel mensen gelukkig mee kan maken, is slaap het minste van mijn zorgen.”

By | 2020-05-27T15:33:20+02:00 mei 25th, 2020|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment