Poke Tiki schenkt poke bowls aan verplegend personeel in Antwerpen

Het Belgische klimaat mag dan niet altijd zonnig zijn, Poke Tiki (in september 2018 opgericht door Tibaut Meuser) is een plek die zo naast een warm strand kan liggen. En dat zonnige gevoel schonk Thibault tijdens deze grauwe tijden aan het verplegend personeel van Stuivenberg Antwerpen.

 

“Het is inspirerend om te zien hoe heel wat Antwerpse horecazaken hun eten schenken aan de zorgsector.”

 

“’s Nachts droomde ik van een manier om de mensen die nu het hardst moeten werken een hart onder de riem te steken, en ik stond op met dit idee. Twee telefoontjes later had ik heel spontaan alle poke’s geschonken die voor die dag voorzien waren. Een vriendin van me die tegenover de zaak woont, heeft me geholpen met alles in te pakken en een vriendin die verpleegster is, heeft alle bowls uitgedeeld in het ziekenhuis op verschillende afdelingen.”

Het is inspirerend om te zien hoe heel wat Antwerpse horecazaken hun eten schenken aan de zorgsector. We kunnen de last die het zorgpersoneel draagt niet overnemen, maar wel aangenamer maken. En wat is een betere manier dan simpelweg doen waar we het beste in zijn? Van lekker eten en drinken worden mensen altijd blij.”

“Alleen al voor al de positieve reacties zou ik het opnieuw doen. Poke’s schenken, kwam recht uit mijn hart en was niet één of andere marketingstunt. Sommige mensen waren me zo dankbaar dat ze tranen in hun ogen kregen, prachtig. Het zijn emotionele en gekke tijden waarin de meesten alleen kunnen toekijken vanaf de zijlijn. Als ik dan op deze manier kan supporteren, doet dat mij onwaarschijnlijk veel plezier.”

 

 

 

By | 2020-04-27T09:31:12+02:00 april 24th, 2020|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment