“Veel poetsen en een weekplanning opgesteld”

Van de ene dag op de andere mogen we niet meer buiten komen. We moeten ons vandaag binnenshuis bezighouden en dat heeft zijn negatieve, maar ook positieve aspecten. Wat doet de Triangelbewoner zoal in zijn kot?

Petra woont in de Meistraat en houdt zich bezig met lezen, cursussen online bekijken en videochatten met vrienden. “Verder ben ik veel aan het oprommelen en aan het poetsen.”, zegt ze. 

Petra springt creatief om met de situatie.

“Ik vraag geregeld aan mijn mama en buurvrouw of ze iets nodig hebben van de winkel. En ’s avonds geef ik natuurlijk een applaus voor alle zorgverleners.” 

Creatief bezighouden

Petra stuurde ons nog snel een foto waarmee ze creatief was omgegaan met het virus dat ons al weken binnenhoudt. Voor elke letter in het woord corona schreef ze een nieuw woord en zette deze onder elkaar.

Weekplannig

Het is niet de meest fijne periode om nu vakantie te nemen op het werk, maar dat was toch het geval voor Petra vorige week. “Ik had nog 5 dagen van vorig jaar over, dus moest ik die opnemen als ik die vakantiedagen niet kwijt wou”, vertelt ze. Om die 5 dagen door te komen had Petra een weekplanning opgemaakt met allerlei huishoudelijke taken tot ontspanning. “Het lukt wel om me aan de planning te houden, enkel wat in geel staat heb ik (nog) niet gedaan”, lacht ze. 

De weekplanning voor tijdens haar vakantie

Wil u ook graag uw verhaal delen met onze krant? Stuur dan een mailtje naar dentriangel@ap.be
By | 2020-03-30T13:25:12+02:00 maart 30th, 2020|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment