BLIJF IN UW KOT: “Borduren en zeker niet aan de grote kuis beginnen”

Van de ene dag op de andere mogen we niet meer buiten komen. We moeten ons vandaag binnenshuis bezighouden en dat heeft zijn negatieve, maar ook positieve aspecten. Wat doet de Triangelbewoner zoal in zijn kot?

Anne Possé woont in de Langegang en je zal haar misschien al eens zien wandelen hebben met haar 2 witte honden Marcel en Louis (ras bichon frisé). 

Om de dagen binnenskamers te vullen kijkt ze wat tv, leest ze enkele boeken en zit ze al met haar gedachten in de zomer. “Ik begin mijn zomerkleding al uit te hangen. En voor de rest blijf ik in contact met kennissen door berichtjes

Een kussen met parels.

en filmpjes te sturen”, zegt Anne. 

Borduren

Een hobby waar Anne nu zeeën van tijd voor heeft is borduren. Momenteel is ze bezig aan een brillenetui met parels. “Ik naai overal parels op waar het kan. Op kussens, kleding, etc…”

Geen lenteschoonmaak

Anne denkt dat huizen en appartementen nog nooit zo proper zullen geweest zijn na deze crisis. “Maar zelf ben ik nog niet met kuisen begonnen. Ik doe dat echt niet graag, maar ik zal er wel toe gedwongen worden als de quarantaine blijft duren.”

Wil u ook graag uw verhaal delen met onze krant? Stuur dan een mailtje naar dentriangel@ap.be
By | 2020-03-27T16:29:46+01:00 maart 27th, 2020|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment