Triangelbuurt zwaait icoon uit: postbode Luc stopt ermee na 25 jaar

De Triangelbuurt nam vandaag afscheid van een absoluut boegbeeld. Luc Verbraeken (60) werkte maar liefst 25 jaar als postbode in de buurt. Na een mooie carrière gaat Luc nu genieten van zijn welverdiend pensioen. “Maar jullie gaan mij hier zeker nog zien”, verzekerde Luc de buurtbewoners tijdens zijn laatste ronde.

Den Triangel had het geluk om een deel van Lucs laatste ronde te mogen meelopen. Het werd een afscheid met tranen, knuffels en vooral: een heleboel geschenken. Voor een uitgebreid verslag van Lucs afscheidstournee verwijzen we u door naar de papieren versie van Den Triangel. Die ziet u in de week van 18 december in uw brievenbus vallen.

By | 2019-11-14T19:54:31+01:00 november 14th, 2019|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment