Buurtbewoners over trainerswissel Beerschot

Het huwelijk tussen Stijn Vreven en Beerschot is beeïndigd. De trainer werd gisteren na anderhalf seizoen aan de deur gezet. De meningen over de aanstelling van nieuwe trainer Hernan Losada lijken verdeeld.

Beerschot promoveerde onder Vreven vorig seizoen bijna naar 1e klasse A. De trainer kon dit seizoen nog geen grote successen behalen en laat Beerschot achter op de 5de plaats met 8 punten achterstand op leider OHL. Vreven wordt tijdelijk opgevolgd door Hernan Losada.

Sommige supporters lijken opgelucht en zijn klaar om onder leiding van Losada alsnog mooie resultaten te boeken, anderen willen eerst zien en dan geloven. Onze redactie deed al een eerste oproep naar reacties uit de wijk.

“Wij zijn al maanden aan het brullen om Vreven buiten te kegelen. Hij is geen coach om de ploeg naar 1e klasse A te leiden. Ik hoop dat we nu een mooie toekomst tegemoet gaan met Hernan. Hij is tenslotte al een Beerschot-legende, wat de spelers toch zou moeten inspireren.” – Yorick Martens, Beerschotfan

“Vreven was een goede aanjager en motivator, maar ondermaats als tacticus. Ik denk dat hij sommige spelers niet meer kon aanmoedigen om nog een jaar in 1B te blijven spelen. Nu is het nog maar de vraag of Losada dat wel gaat kunnen. Het ontslag van Vreven komt wel op de goede moment, we hebben nog zes relatief gemakkelijke wedstrijden voor ons waardoor we kunnen opbouwen. Daarna is het erop of eronder.” – Michael Croughs, Beerschotfan

“De aanstelling van Losada doet me denken aan de Vincent Kompany situatie. Een clubheld binnenhalen om de supporters tevreden te stellen en als schild voor het bestuur lijkt mij geen productieve nieuwe start.” – Antoon Verschaeve, voetballiefhebber

 

By | 2019-10-15T16:04:02+02:00 oktober 10th, 2019|Actua|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment