“Fysiek les krijgen is natuurlijk veel fijner dan naar je scherm te staren”

Gedaan met de verlaten schoolgangen

Na een periode van twee jaar lijkt het leven eindelijk weer zijn normale gangetje te gaan. Dit betekent ook dat de lesopnames geschrapt worden en de aula’s weer vol zitten. 

Studente Business Tais Alexandra (23) is blij dat ze weer op de schoolbanken zit. 

Tais: “Ik vind het heel leuk dat alle lessen terug in de aula’s zijn. Je hebt terug mensen rondom je. Je bent niet alleen en fysiek les krijgen is natuurlijk veel fijner dan te kijken naar je laptop”. 

Hoe ervaarde je de online lessen? 

Tais: “Bij de fysieke lessen heb ik veel meer concentratie dan bij het kijken naar mijn laptop. Hierdoor kan ik makkelijker mijn volledige aandacht erbij houden. Ik ben dus heel blij dat we terug “gewoon” naar de les kunnen gaan! Online lessen waren een goede oplossing aangezien de omstandigheden, maar geef mij toch maar fysiek les!”. 

Zo lijkt het normale leven stilletjes aan terug op gang te komen, een lichtpuntje in deze moeilijke tijden van oorlog en crisis. Iedereen boven de 18 jaar krijgt een uitnodiging voor een boostervaccinatie. 

 

By | 2022-10-11T14:27:38+02:00 oktober 11th, 2022|Actua, Geen categorie|0 Comments

About the Author: