Word jij beboet, of niet?

1. 

Je gaat met vijf vrienden op café en bestelt voor iedereen een drankje. Even later lopen twee andere vrienden voorbij en je vraagt of ze erbij komen zitten. Voor 1 uur ’s nachts willen jullie nog een bezoekje brengen aan het casino om het bedrag dat je betaalde voor de drankjes, terug te verdienen.

2. 

Dankzij het goede weer besluiten jij en je drie huisgenoten om een barbecue te organiseren. Jullie nodigen allemaal twee vrienden uit om er een prettige avond van te maken. De barbecue is zo gezellig, dat je vrienden pas om 3 uur ’s nachts vertrekken.

3. 

Eindelijk kan je terug naar de fitness. Je reserveert je plaatsje zodat je zeker binnen kan. De afstand wordt duidelijk gerespecteerd. Na een uurtje zweten, wandel je richting de kleedkamer om een warme douche te nemen.

4. 

Je zit ’s avonds gezellig naar Netflix te kijken en voelt ineens een hongertje opsteken. Je doet je jas aan en loopt richting de nachtwinkel. Om 10u04 stap je de winkel binnen en koop je een zak chips.

5. 

Mijn gezin bestaat uit mezelf, mijn man en drie kinderen. Volgend weekend spreken we af met een ander gezin om een dag te gaan wandelen met de honden. Dat gezin bestaat uit twee volwassenen en vier kinderen.

6. 

Na drie maanden kan ik eindelijk nog eens op bezoek bij mijn grootouders. Als ik aankom, zorg ik er wel voor dat ik anderhalve meter afstand bewaar.

7. 

Jij en je vriend zijn net gaan samenwonen en willen een kleine housewarming organiseren. Jullie beslissen dat jij op maandag tien vrienden uitnodigt en je vriend dinsdag tien vrienden uitnodigt.

8. 

Sporten is weer toegelaten, dus als basketbalcoach start ik mijn trainingen weer op. Ik beperk mijn groepen wel zodat er telkens maar tien personen aanwezig zijn.

9. 

Mijn huisgenoot en ik nodigen drie mensen uit om te gaan picknicken in het park. We zetten ons gezellig op een dekentje of een bankje en genieten uitgebreid van al het lekkers dat we klaarmaakten.

10. 

Als student werk ik in de horeca. Nu deze weer mag openen, kan ik terug beginnen werken. Ik bedien mensen aan een tafeltje dat ze op voorhand reserveerden. Ik mag zelf beslissen of ik een mondmasker draag of niet.

By | 2020-06-12T17:01:35+02:00 juni 12th, 2020|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment