Kunst van Carole Czopp kleurt de Stadsfeestzaal

De Stadsfeestzaal aan de Meir is momenteel het decor van een levendige popartexpositie van de Antwerpse kunstenares Carole Czopp, beter bekend onder haar artiestennaam Ziebel. De expositie, getiteld ‘Color Me Happy’, is gratis te bewonderen en trekt veel belangstelling van voorbijgangers.

De werken van Czopp zijn opvallend door hun speelse en kleurrijke karakter. Met haar kunst probeert ze een boodschap van liefde en tolerantie over te brengen. “Het is heel kleurrijk en springt direct in het oog,” zegt voorbijgangster Lydia, die duidelijk onder de indruk is van de werken.

In het kader van de expositie hangen er ook twee gigantische banners aan het plafond van de Stadsfeestzaal, die meteen de aandacht van de bezoekers trekken. Czopp, met roots in zowel Finland als Israël, heeft in deze expositie een unieke stijl die haar diverse achtergrond reflecteert.

Afgelopen woensdag vond de vernissage plaats, waar ook psychiater Dirk De Wachter een kijkje kwam nemen. Je kan de expositie nog tot 29 mei bewonderen in de Stadsfeestzaal.

By | 2024-05-17T12:45:35+02:00 mei 17th, 2024|Cultuur|0 Comments

About the Author: