Pateekesweek in de Triangelwijk

Elk jaar organiseert Antwerpen Koekenstad de Chocolade- en Pateekesweek. Met een pas van €15 kunnen mensen van 15 tot 29 februari bij de deelnemende zaken terecht voor wat lekkernijen. De Triangelwijk ontbreekt er niet aan. Icelab Nicecream Creations en Nieuwe Vaart zijn dit jaar ook van de partij.

Voor beide zaken is het de eerste keer dat ze meedoen aan de Pateekesweek. “Het is belangrijk om af en toe mee te doen met dit soort dingen voor zichtbaarheid”, zegt Nele Vandenhoudt, zaakvoerster van Nieuwe Vaart. “Normaal gezien komen de mensen uit de buurt, maar dat is nu wel anders. Nu komen ze ook van verder”, vervolgt ze. Ook Hilde Gos, oprichtster van Icelab vindt het een leuk concept. “Zo kunnen mensen op een laagdrempelige wijze kennis maken met jouw product”, aldus Hilde.


Hilde Gos (56), oprichtster van Icelab Nicecream Creations, staat altijd paraat met een lekker vers hapje.

Bij Icelab kan je terecht voor een vegan ijsje, wafel of gebakje. “Onze doelgroep is iedereen die van kwaliteitsvolle, artisanale producten houdt”, vertelt Hilde. Nieuwe Vaart biedt allerlei biologische producten aan in bulk. “Er komen nu ook heel andere klanten, mensen die niet wisten dat de winkel plantaardig is en die nu geïnspireerd zijn om voor vrienden of kennissen die plantaardig eten nog wel eens terug te komen”, zegt Nele.


Bij Nele Vandenhoudt (36), eigenaar van Nieuwe Vaart, kan men terecht voor allerlei biologische producten.

Alle deelnemende zaken worden aangeduid in een brochure op de website van Koekenstad of je kan een geprinte brochure terugvinden bij de Snoecks Almanak 2024. Dit jaarboek is verkrijgbaar in de Standaard Boekenhandel en de deelnemende zaken.

By | 2024-02-21T12:18:36+01:00 februari 21st, 2024|Geen categorie|0 Comments

About the Author: