Theatervoorstelling SMAK!

Giovanni Fratelli keert terug naar hetpaleis met een gloednieuw theaterstuk, SMAK! De jongeren slaan nog maar eens de handen in elkaar onder begeleiding van Eva Schram. Het centrale thema van de voorstelling is eenzaamheid.

Na dit is alles? keert de jongerenwerking van Tutti Fratelli terug en dit keer met het stuk, SMAK! De jongeren vertrekken steeds van een leeg blad. Ze vullen de thematieken zelf in en dit jaar kozen ze voor eenzaamheid.

Onder begeleiding van de melodieën van Fred Van de Moortel, kaart het stuk prangende vragen aan over eenzaamheid. SMAK! Loopt van 2 tot 5 juni in hetpaleis. Tickets zijn nog verkrijgbaar op de site van het theatergezelschap. Smak! van Giovani Fratelli | hetpaleis

By | 2022-06-02T15:48:09+02:00 mei 31st, 2022|Cultuur|0 Comments

About the Author: