Betaalbare moderestjes

Sputtert je portefeuille wel eens tegen wanneer je je modehonger wil stillen? Tijdens de Antwerp Designer Sales bieden Antwerpse modetalenten hun creaties en stofresten aan tegen een zachter prijsje. Ook in de Triangelbuurt kan menig modeliefhebber terecht voor betaalbaar fraais.

Zo vervelt vastgoedkantoor Sorenco in de Leopoldstraat tijdelijk tot modeboetiek. De Hasseltse Souâd Feriani, die in 1994 afstudeerde aan de Antwerpse modeacademie, palmt de kantoorruimte in met haar ingetogen hemden en hemdsjurken. Naar eigen zeggen is Feriani verheugd dat ze haar collecties op deze manier een tweede leven kan geven.

In de Huidevettersstraat hokken Christian Wijnants en Meryll Rogge een tijdje samen met het Britse Band of Outsiders. Evenals Feriani en het ontwerptrio achter dat laatste label zijn Wijnants en Rogge alumni van de modeacademie. Hun pop-upboetiek biedt de kans te proeven van de uiteenlopende collecties van het jong modegeweld.

Ontdek alle andere locaties hier.

By | 2022-05-09T17:00:52+02:00 mei 9th, 2022|Luchtig|0 Comments

About the Author: