Zo breng je Valentijnsdag door in de Triangelbuurt

We zijn er bijna. Volgende maandag kunnen we de dag van de liefde vieren. Het is een dag waar je van houdt of die je haat. In beide gevallen is het een dag die je doorbrengt met je geliefde. Het maakt niet uit wie dat is: je partner, je beste vriend(in), je ex (we don’t judge) of jezelf, degene van wie je het meest zou moeten houden. De enige grote vraag is: wat ga je doen? Geen zorgen, wij hebben wel wat ideeën. De Triangelbuurt zit vol met gezellige activiteiten.

WE KUNNEN GEEN KOFFIE MISSEN OP VALENTIJNSDAG

Begin er vroeg aan! In plaats van een ontbijt op bed kan je je partner ergens gezellig mee naartoe nemen. Want als je de dag lui in bed begint, kom je er niet meer uit. Neem je partner mee naar Cafématic. Drink een koffie en geniet van een overheerlijke worteltaart. (Vleminckveld 4)

Cafématic

WIL JIJ MEE OP LIEFDESWANDELING?

Stay Happening organiseert een ludieke wandeling door de stad, langs de plekken die staan voor de liefde. De wandeling start buiten de Triagelbuurt, maar is niet te missen voor een bezoekje. Meer info vind je op de link hier beneden. (start: Grote Markt)

Stay Happening: Valentijnswandeling

VERGEET JE BLOEMEN NIET

Wat is Valentijnsdag zonder mooie bloemen? Verwen je partner of jezelf met een fleurig boeket. Stop even bij Bloemen van Cornelis en verras je geliefde. (Sint-Jorispoort 30)

Bloemen Van Cornelis

MODE MAAKT ALLES LEUKER

Heb je ooit gedacht aan tweedehands winkelen als een date? Hoe leuk klinkt dat? Je kan looks voor elkaar creëren. Misschien kunnen de outfits ’s avonds gedragen worden naar een etentje. Of maak er een leuk spelletje van: de beste outfit mag de volgende activiteit kiezen. Think Twice heeft een €2 dag op 14 februari. (Lange Klarenstraat 21)

Think Twice

HAAL DIEP ADEM EN ONTSPAN

Tijd om even te pauzeren van een lange dag vol liefde. Speciaal voor jou is Botanic Sanctuary open op een maandag. Dit prachtige gebouw is niet alleen een hotel, maar ook een centrum van allerlei verwennerijen: verschillende sterrenrestaurants, bars en vooral een Botanic Health Spa. Het maakt niet uit met wie je Valentijnsdag doorbrengt, dit is het perfecte date-idee. (Lange Gasthuisstraat 45)

Botanic Sanctuary Antwerp

DE AVOND MAGISCH AFSLUITEN

Handelsbeurs by night is terug. In een van de mooiste pareltjes van Antwerpen, de Handelsbeurs, kan je genieten van een viergangendiner geserveerd door het restaurant Fiera. Het fantastische eten en de heerlijkste cocktails zijn niet het enige waar je op kan rekenen. Terwijl je geniet van je Whisky Sour, zweeft de zangstem van Tom Buelens door de zaal. (Lange Nieuwstraat 14)

Boek hier je tafel bij Fiera

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? We horen het graag! Misschien heb je betere ideeën.. En als je er één van ons hebt gekozen, laat ons dan weten hoe het was in de comments.

By | 2022-02-09T10:40:45+01:00 februari 8th, 2022|Luchtig|0 Comments

About the Author: