Kleppers vanuit hun kot

Al dertien jaar op rij organiseert Toneelhuis de Antwerpse Kleppers, een theaterfestival dat de klasbakken uit de theater- en danswereld drie weken lang in de verf zet. Al negen jaar lang brengen studenten journalistiek van de AP Hogeschool tijdens dit festival verslag uit. Ook daar heeft corona dit jaar jammer genoeg een stokje voor gestoken. Gelukkig springen wij, uw Triangel redactie, voor hen in de bres en ruilen we de Bourlaschouwburg in voor een online theaterfestijn: Kleppers vanuit hun kot.

Samen met enkele kleppers sloegen we de handen figuurlijk (en vanop afstand) in elkaar en gingen we met hen in dialoog via een videocall of een gesprek vanop anderhalve meter afstand in de openlucht. Geniet onder meer van interviews met makers en spelers zoals tg STAN, Valentijn Dhaenens, Marc Vanrunxt en Truus Bronkhorst en achtergrondstukken over grote vrouwenrollen en de muziek van Debussy. 

Bekijk ons werk hier: https://www.toneelhuis.be/nl/kleppers-vanuit-hun-kot/ 

 

By | 2020-05-27T09:39:35+02:00 mei 27th, 2020|Cultuur|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment