Ugly Triangel Houses

Al bijna honderdduizend volgers lokte de creatieve vlogger Hannes Coudenys naar zijn Instagrampagina Ugly Belgian Houses. Het concept is simpel: Hannes trekt met zijn camera door het ganse land op zoek naar de lelijkste huizen en post de foto’s online. Den Triangel trok door de buurt met dezelfde insteek. Waar schuilen hier de lelijkste huizen?

Top drie

Gelukkig moesten we hard ons best doen om lelijke pareltjes te vinden in de buurt. Na een geduldige zoektocht kwalificeerden tien Ugly Triangel Houses zich voor de preselectie. De ganse redactie bracht een stemming uit wat leidde tot volgende top drie.

  1. Ex-aequo

   

Zoals elke stemming/wedstrijd opteerde ook de redactie van Den Triangel voor het cliché van de ex-aequo. Op de gedeelde derde plaats staan de Ugly Triangel Houses genaamd Guillotine en Enkel Platte Brede Auto’s Toegestaan. Kan jij de juiste naam bij het juiste huis plaatsen?

  1. Verbannen die pannen

Ondanks een paar hevige tegenkantingen van enkele redactieleden staat het Ugly Triangel House genaamd Verbannen Die Pannen op de tweede plaats. Volgens sommigen is deze parel een pittoresk eigenaardige schoonheid, volgens meesten is het gewoon een heel lelijk huis met een ongelukkige keuze voor een laagje pannen. 

  1. Ramenkakafonie 

Het lelijkste huis uit de buurt staat volgens de redactie in de Lange Nieuwstraat. Dit Ugly House genaamd Ramenkakafonie bewijst dat de moderniteit niet altijd voor vooruitgang staat. Proficiat aan Ramenkakafonie, hij is een jaar lang het lelijkste huis van de buurt. Hopelijk beginnen de bewoners van Ramenkakafonie nu niet uit de hoogte te doen want uiteindelijk schuilt er zoveel meer achter een gevel. Tenslotte oordeelde deze oppervlakkige wedstrijd niet over de inhoud. 

Runner ups

Volgende huizen haalden het podium niet. Al zijn ze niet de allerlelijksten, toch hebben de architecten, de bouwvakkers en de tand des tijds hun best gedaan om er afstotelijke bouwwerken van te maken.

Monsterhuis

Graffiti en elektriciteitskasten, een drieluik

Triestige gevel

De bomma wil niet verhuizen

Weet jij nog een onontdekt Ugly Triangel House staan in de buurt die zeker moet schitteren op Den Triangel? Laat het ons dan weten via Facebook of Instagram.

 

By | 2020-05-27T09:26:18+02:00 mei 26th, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment