Deze week op TikTok: bierpong en cornflakes maken

Gelukkig zorgt de populaire TikTok-app ervoor dat het leven tijdens de coronacrisis iets minder saai wordt. Wij zetten in deze rubriek de leukste trends voor jou op een rijtje. Plezier en tijdverdrijf gegarandeerd!

Bierpong

Bier-wat? Bierpong is een drankspel waarbij je zo snel mogelijk een pingpongbal in de bekers van de andere groep moet gooien. Die bekers zijn, geloof het of niet, gevuld met bier. Als je raak gooit, moet je tegenspeler het bekertje leegdrinken. Je wint als alle bekers van de tegenpartij leeg zijn. Je speelt het spel per twee of in teams. Dankzij social distancing kan het soms moeilijk zijn om een partner te vinden. Dat probleem bestaat nu niet meer, dankzij deze TikTok-trend. Veel speelplezier! 

(Deze trend is enkel geschikt voor 16+’ers, maar kan ook gespeeld worden met non-alcoholische dranken.) 

 

@lorevanhoof2001##quaratinepong ##beerpong ##stella ##itsbritneybich♬ original sound – ashieseren

Zelfgemaakte cornflakes 

Ben je de cornflakes in huis beu? Dan brengt TikTok een oplossing: cornflakes met pannenkoekensmaak. Maak je eigen cornflakes en breng die op smaak met een siroop naar keuze. Zo breng je twee van de lekkerste soorten ontbijt samen in één gerecht. Wat wil je nog meer?

 

@bassjackersPancake cereal 🤯🥣 🥞 ##foodhack ##dutchfood ##dutchlunch ##hungry ##foryou ##fyp♬ origineel geluid – bassjackers

Pictionary 

Ook populair op TikTok deze week: Pictionary met een twist. Daarbij raad je wat je partner op je rug tekent. De uitkomst daarvan zorgt soms voor grappige situaties. Benodigdheden: twee A4-papieren en twee stiften. Let er wel op dat je geen alcoholstift gebruikt, om te vermijden dat je je kledij onder het papier bekladt.

 

@rominagafurGo to @hellorob for his version!!♬ Bring It Around – Sky Summers

Gezonde hondenkoekjes

Deze week worden onze trouwe viervoeters in de watten gelegd. TikTok staat vol recepten voor gezonde hondenkoekjes. Hieronder vind je twee recepten die je thuis makkelijk zelf kan maken. Je hond zal je eeuwig dankbaar zijn! 

 

@themgoldenboys_How to make savory treats 🤤 ##howto ##voiceover ##stayhomestaystrong♬ original sound – themgoldenboys_

 

@themgoldenboys_Baking with the boys ##howto ##voiceover ##fyp♬ original sound – themgoldenboys_

By | 2020-05-15T11:52:32+02:00 mei 14th, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment