Moederdag inspiratie: 5 cadeautips binnen de Triangelbuurt

Zondag 10 mei is het Moederdag. Wat ga jij doen om jouw mama in de bloemetjes te zetten? Nog geen idee? Hier zijn 5 cadeautips waarmee je mama gegarandeerd blij is en de handelaars uit de buurt kan steunen.

Bloemen van Cornelis

Dankzij Bloemen van Cornelis kan je je moederlief letterlijk in de bloemetjes zetten. Zij leveren je bestelde bloemen aan huis, ook op zondag. Je kan online een boeket bestellen en in je bestelling vermelden hoe het boeket er mag uitzien: een kleurrijk veldboeket, bepaalde kleurencombinaties of een boeket van je mama’s favorie

te bloemen.

Patisserie Lints

Bij sommige mama’s gaat de liefde dan weer door de maag. In dat geval kan je een heerlijk ontbijt bestellen bij Patisserie Lints om af te halen, of te laten leveren bij je liefste mama. Een gewoon ontbijt heb je voor €24, een luxe verwenontbijt vanaf €32. Is je mama een echte zoetekauw? Bestel dan een heerlijke taart!

View this post on Instagram

Bagatelle: het perfecte moederdagsgeschenk 🤗

A post shared by Patisserie Lints (@patisserie_lints) on

Toneelhuis

Wil je liever een activiteit plannen om naar uit te kijken? Bestel dan online een cadeaubon bij Toneelhuis. De bon is een jaar geldig en kan je gebruiken voor voorstellingen, of om boeken uit de bookshop te kopen. Van zodra de coronamaatregelen worden opgeheven, kan je je cadeaubon omruilen in een ticket. Zo heb je ineens leuke plannen voor in je agenda.

 

 

Belgian Wines

Mist jouw mama de wijnavonden met haar vriendinnen? Bezorg haar dan een heerlijke Belgische wijn aan huis. Belgian Wines op het Theaterplein mag dan wel gesloten zijn, maar hun webshop is wel open met tal van opties. Bestel een doos van drie wijnen en houd jullie eigen degustatie vanuit uw kot. Of bestel een speciaal ‘Apero’-pakket met heerlijke wijnen om te aperitieven, iets wat veel mama’s zal kunnen bekoren.

 

 

Chloe Kookt

Ligt je budget iets minder hoog of heb je gewoon zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Kook dan voor je mama een heerlijke maaltijd. Geen inspiratie? Op de instagrampagina ‘chloekookt’ van de Antwerpse studente Chloé Lauwers vind je kleurrijke, originele recepten, ideaal om je mama eens mee te verwennen. Op voorwaarde dat je zelf de afwas doet natuurlijk 😉.

By | 2020-05-07T09:50:57+02:00 mei 7th, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment