Deze week op TikTok: quarantaine met ABBA en Braziliaanse limonade

De populaire TikTok-app maakt ons leven tijdens de coronacrisis toch net iets minder saai. Daarom zetten wij in deze rubriek de leukste trends op een rijtje. Haal de keukenprins(es) en ABBA-fan in jezelf maar al boven.

Quarantaine overleven met ABBA

Niets zo goed als een dagje in quarantaine met ABBA-muziek op de achtergrond. Veel van de songteksten zijn ook heel toepasselijk voor de huidige situatie. Van “all I do is eat and sleep and sing” tot “SOS”. Soms lijkt het alsof Agnetha, Benny en co. al in de jaren ’80 op de hoogte waren van het uitbreken van het virus.

@ianlogtABBA got me to all stages of my quarantine, can you relate ? ##fyp ##fy ##abba ##mamamia ##quarantinelife ##quarantine♬ original sound – owen_kelley10

Babykleertjes

Ook populair op TikTok deze week: de Baby Dress Challenge. Aangezien een goede portie baby fever altijd welkom is, verdient ook deze een plek in het lijstje. De schattige baby’s trekken hun kleren zelf aan, op het ritme van een dansbaar deuntje. En dat zonder ook maar één spier te bewegen. Hét bewijs dat op TikTok alles mogelijk is als je een beetje kan monteren. Ging het in het echte leven ook maar zo snel…

@how_i_wander.ukGetting dressed ##babychallenge ##babyboy ##baby ##cute ##mumlife♬ mmm uahhh – dandmhayes

Klop klop 

Slaat de verveling toe? Dan is dit een leuke uitdaging. In de knock knock challenge neem je het op tegen een van je huisgenoten, en sla je om de beurt in een bepaald ritme op tafel. In het midden ligt een klein object. Wanneer één van de twee deelnemers het object oppakt, is het de bedoeling dat de volgende snel reageert en met zijn vuist op de tafel slaat. Opgepast: dat moet allemaal in hetzelfde ritme. Met veel verwarringen, een aantal flaters, misschien wat kleine discussies, maar vooral hilariteit als gevolg.

@milanverfaillieFunny challenge😜 ##belgium ##foryoupage ##foryou ##viral ##trend ##fyp ##hand ##mother ##knockknockchallenge ##knockknock♬ La Bomba – King Africa

Braziliaanse limonade

Natuurlijk is TikTok er deze keer ook met een DIY-filmpje. Voor de newbies onder ons: dat staat voor Do It Yourself. Nu het terug zonniger wordt, zoeken mensen verfrissing in de keuken. Wat dacht je van een frisse Braziliaanse limonade met limoen? 

@honeybobabearBrazilian Limeade 🍋##fyp ##easyrecipe ##diy ##limeade ##lime ##diyrecipe ##homemade ##lemonade ##home ##snack ##honeybobabeartries ##honeybobabear♬ original sound – honeybobabear

By | 2020-05-07T10:54:19+02:00 mei 7th, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment