Deze week op TikTok: slagroom happen en oude jeansbroeken bleken

Gelukkig zorgt de populaire TikTok-app ervoor dat het leven tijdens de coronacrisis iets minder saai wordt. Wij zetten in deze rubriek de leukste trends voor jou op een rijtje. Plezier en tijdverdrijf gegarandeerd! 

Driehoeken op de muur

Heb je thuis nog een kale muur die wel wat kleur kan gebruiken, maar heb je geen inspiratie? Dan is deze trend iets voor jou. Het enige dat je nodig hebt is verf, maskeertape en een verfborstel. Maak met de plakband een patroon van willekeurige driehoeken. Gelijkzijdig, gelijkbenig, groot of klein, alles mag. Verf de driehoeken vervolgens in verschillende kleuren en verwijder de tape als de verf droog is. En voilà, een creatieve, maar simpele manier om je muren op te fleuren. 

@hayleysue98##diy ##geometricart ##trianglewall ##painting♬ Roses – Imanbek Remix – SAINt JHN

Slagroom happen

Deze trend is perfect voor jong en oud. De benodigdheden zijn slagroom, slagroom en nog eens slagroom. Spuit een toefje slagroom op je hand en katapulteer het goedje door de lucht. Probeer daarna de vliegende slagroom in je mond op te vangen. Klinkt simpel toch? Onderstaand filmpje bewijst het tegendeel. Veel plezier ermee!

 

@alexpresley_Day 6 of The Quarantine Olympics and the game of choice is the ##whipcreamchallenge ##quarantineolympics ##freezeframe♬ Lose Control – Meduza & Becky Hill & Goodboys

Pindakaas als afleiding 

Omdat de lockdown een snelle trip naar de dierenarts bemoeilijkt, kan deze trend je helpen bij het knippen van hondennagels. Wikkel wat huishoudfolie rond je hoofd en besmeer dat rijkelijk met pindakaas. De pindakaas zorgt ervoor dat jouw hond afgeleid wordt terwijl jij rustig aan de slag kan met zijn of haar nagels. Tegelijkertijd zorgt het voor entertainment bij de rest van het gezin, want geef toe: pindakaas op je hoofd is toch wel een grappig zicht. 

 

@lianarosali19LMFAOOO 😭😭 ##OwnTheCurve ##petvlog ##fyp ##frenchie♬ original sound – lianarosali19

Bleek oude jeansbroeken

Vijf weken lang niet kunnen shoppen op de Meir is voor de meeste vrouwen een nachtmerrie. Gelukkig zorgt deze trend ervoor dat er toch een beetje variatie in je kleerkast komt. Neem een oude jeansbroek, ducttape, een plastic zak en bleekmiddel. Plak een deel van de jeansbroek af met ducttape en stop het in de plastic zak. Laat het andere deel een paar uur weken in bleek, spoel daarna af en stop het in het wasmachine. Het resultaat is alles behalve saai en kan je bewonderen in onderstaande TikTok-video. 

 

@heybriajonesummm new fav pair of jeans 🔥 INSTA: heybriajones ##bleachjeans ##diy ##howto ##tiktokfashion ##fashionhack♬ follow tommyxblake for more mashups at 700k – tommyxblake

Level up met je huisdier  

Deze trend is perfect voor alle hamsteraars die stapels toiletpapier kochten. Maak een soort hindernissenparcours van wc-papier. Begin met één verdieping en laat je huisdier: kat, hond, konijn … erover springen. Als dat lukt voeg je nog een extra verdieping toe. Amusement voor mens en dier, wat wil je nog meer tijdens deze lockdown? 

 

@dobyandbluewho won?? 😂 ##levelup ##moreyouknow ##fail ##fyp ##foryourpage ##dog♬ Level Up – Ciara

Nog één belangrijke raad die TikTok ons wil meegeven: 

 

@devlin23##blijfinuwkot♬ Blijf in jouw kot – devlin23

By | 2020-04-23T18:57:34+02:00 april 23rd, 2020|Geen categorie, Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment