Het Mechelseplein aan huis

Sinds de coronacrisis zijn alle horecazaken gesloten. Cafés wiens terrassen in deze tijd van het jaar overvol zouden zitten, hebben de terrasstoelen en -tafels hoog opgestapeld. Toch kan je dankzij café De Pallieter en eetcafé Kapitein Zeppos nog steeds een stukje van het Mechelseplein in huis halen, tijdens deze lockdown.

De Pallieter: shot shot shot!

Bij elke bon krijg je een flesje Kamikaze aan huis geleverd.

“We gingen op zoek naar een manier om ons bezig te houden tijdens de lockdown en kwamen zo op het idee van een take-away service. Daarbovenop wilden we onze klanten iets aanbieden wat typerend is voor De Pallieter,” aldus zaakvoerder Fonne Wuyts, die samen met Paulo Marques en Maruan Arab het olijke trio achter het initiatief vormt. En wat is meer typerend voor het bruine café dan hun shotjesaanbod?

Tijdens de quarantaineperiode kan je bij hen terecht voor shotjesbonnen. Eén bon is goed voor vier shotjes, in te wisselen wanneer het café zijn deuren terug mag openen. De bon wordt aan huis geleverd (behalve op maandag en dinsdag) met een flesje van twee Kamikaze-shotjes erbij. Zo haal je het weekendgevoel en het Mechelseplein toch voor een stukje in huis. 

Bestellen kan via een privébericht op hun Facebookpagina.

Zeppos: verse maaltijden om mee te nemen

Je kan het take-out menu raadplegen via Facebook.

Ook de lekkere burgers, pasta’s en salades van eetcafé Kapitein Zeppos hoef je niet langer te missen. Zij maakten een take-out menu met aangepaste prijzen. Afhalen kan van donderdag tot zaterdag tussen vijf en tien uur ’s avonds. Op zondag kan je lekkers komen afhalen tot negen uur.

Bestellen kan je door hen te bellen, te mailen naar zeppostakeout@gmail.com, of even binnen te springen. Met de nodige afstand natuurlijk.  

 

 

Je favoriete adresjes steunen heeft op deze manier (lekkere) voordelen!

By | 2020-04-22T11:10:35+02:00 april 22nd, 2020|Geen categorie, Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment