Redactie achter slot en grendel

Wie onze vorige krant gelezen heeft en de actualiteit wat volgt op de site hier, zal al gemerkt hebben dat we momenteel met een redactie van twee man zitten. De rest van de redactie is namelijk op stage, of daar hadden ze tenminste moeten zitten, ware het niet dat een klein virusje ons momenteel allemaal binnenhoudt. De meesten onder hen doen nu stage van thuis uit, maar hebben ook veel vrije tijd om zich met andere activiteiten bezig te houden, binnenshuis weliswaar.

 

Annelies: Stage bij Knack Weekend

“Ik doe mijn stage thuis, met pauzes om te gaan lopen en te eten. En vooral extra tijd om mijn huishouden te doen.”

 

 

 

 

Ann: Stage bij Nina.Be en Goed Gevoel

“Ik zet mijn stage thuis verder. In tegenstelling tot mijn werkplek heb ik hier heel veel afleiding, dus alles gaat wel enorm traag. Maar ik ben bezig aan mijn laatste week omdat Goed Gevoel volgende week gedrukt moet worden.”

 

 

Tess: Stage bij Bill

“Ik zet mijn stage bij Bill nu thuis verder. Voor de rest ga ik veel sporten, wandelen, lezen en ik Netflix ook. Daarnaast videochat ik veel met vrienden (en collega’s voor vergaderingen). En oh ja, mijn kot is nog nooit zo proper geweest.”

 

 

 

Fré: Stage bij Smart Media Agency

“Ik doe ook mijn stage thuis nu, maar mijn takenpakket is een beetje aangepast. Ik moet elke dag één stuk afleveren, dus ik maak dat gewoon zo snel mogelijk en meestal tegen een uur of één ben ik vrij om te doen wat ik wil. Dan speel ik gitaar en speel ik heel veel video games alleen en met vrienden, aangezien die ook allemaal thuis zitten.”

 

 

 

By | 2020-03-25T17:29:10+01:00 maart 25th, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment