Van ICT-medewerker naar acteur

Normaal gezien zit Anastasios Tarlizos (41) in de IT-afdeling van de AP Hogeschool, maar hij heeft ook ervaring als acteur in series en reclamespots. Onlangs was hij te zien in de nieuwe reclame van het bekende soepmerk Royco. “Vreemd genoeg word ik nu wel aangesproken over mijn acteerwerk”, lacht de ICT-medewerker met Griekse roots.

“Het was al bijna 5 jaar geleden dat ik nog heb geacteerd, denk ik”, zegt Anastasios. “Op mijn vorige jobs werkte ik 4/5 waardoor de combinatie met acteren makkelijker was. Toen was ik veel actiever bezig in het wereldje en had ik hier en daar een bijrol en zelfs een hoofdrol in een serie.

Hoe ben je in het acteerwereldje terechtgekomen?

“Het begon allemaal toen ik een oproep zag van een castingstudio. Die organiseerde een gratis fotoshoot en iedereen die wou mocht deelnemen. Ik ben er naartoe gegaan omdat een shoot normaal heel wat geld kost. En zo ben ik er ingerold”, vertelt Anastasios.

Een hoofdrol in een serie? Dewelke dan?

“De Waarheid. Dat is iets zoals De Buurtpolitie, maar elke aflevering staat op zichzelf. In één van die afleveringen speel ik een hoofdrol. Elke aflevering had een negatief einde, maar het was wel een leuke ervaring (lacht).”

En nu speel je mee in de Royco-reclame. Hoe ben je daar terechtgekomen?

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer lees ja vanaf 2 maart in uw Triangel.

By | 2020-02-21T10:52:47+01:00 februari 21st, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment