Tournée Minérale: Aangepaste drankkaart en de rustigste periode van het jaar

Voor het vierde jaar op rij is Tournée Minérale weer van start gegaan. Tijdens Tournée Minérale proberen heel wat mensen gedurende de maand februari geen druppel alcohol te drinken. Het is een populair initiatief, dus ging Den Triangel zijn oor te luisteren leggen bij cafés rond het Theatherplein. 

“Je merkt dat er minder alcohol wordt gedronken deze maand”, klink het bij veel cafés rond het Theaterplein. Café Twilight past zelfs de drankkaart aan in deze periode. “Heel het jaar door bieden wij alcoholvrije dranken aan zoals mocktails, maar deze maand zetten we die dranken opvallender op de kaart”, zegt Nico van Café Twilight. (lees verder onder de foto)

Nico van Café Twilight

Goede voornemens?

Bij café Christoffel  merken ze niet veel van Tournée Minérale. “Wij passen onze kaart niet aan, en merken ook geen verschil in de alcoholconsumptie”, zegt Tom, werknemer bij café Christoffel. Wel hebben we een stevige bierdrinker die deze maand gaat proberen om geen alcohol te drinken, maar dat is eerder toeval”, zegt Tom.

“Februari is een rustige maand in vergelijking met de andere maanden. Misschien dat de goede voornemens voor het jaar daar iets mee te maken hebben”, grapt Tom.

By | 2020-02-07T16:14:40+01:00 februari 6th, 2020|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment