Donuttello brengt de Belgische frank terug

Ik hoor het je al zeggen: “Belgische franken zijn zo 1998.” Maar bij donutzaak Donuttello is niets minder waar. Je kan er van 14 tot en met 19 oktober betalen met jouw overgebleven Belgische franken. De perfecte gelegenheid dus om je oud geld in te ruilen voor iets lekkers.

Deze week kan je bij Donuttello terecht met oud geld. Nee, geen euromuntstukken van 2002, maar de enige echte Belgische franken. Dat doet de donutzaak om mensen te lokken die normaal nooit in de winkel komen. Het is dus in feite een marketingstunt om meer klanten te ronselen.

Maxim Daems, zaakvoeder bij Donuttello, had vroeger een bakkerij en broodjeszaak in Kessel. Daar had hij al eerder die marketingstunt gebruikt. Het grote succes ervan bracht hem op het idee om net hetzelfde te doen bij Donuttello. Mensen vonden het origineel. Ze zochten met veel plezier naar Belgische franken, zowel thuis als bij de bomma. Daems had nooit verwacht dat er zo veel mensen op afkwamen.

Aan de andere kant is het wel te begrijpen dat iedereen zijn Belgische franken komt inwisselen. Als je thuis maar een klein bedrag hebt, moet je helemaal naar de Nationale Bank van Brussel om het om te ruilen voor euro’s. Donuttello bespaart je die reis en geeft je een donut in de plaats. De donutshop aanvaardt wel enkel nog briefjes. Muntstukken kan je zelfs bij de bank niet meer omruilen, die worden dus ook niet geaccepteerd.

Heb je thuis nog Belgische franken liggen? Rep je dan snel naar Donuttello.

Adres: Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen

By | 2019-10-23T13:25:03+02:00 oktober 17th, 2019|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment