Stadsfeestzaal pronkt met grootste pop-culture winkel van de Benelux

Op de kelderverdieping van de Stadsfeestzaal opende vorige week de grootste ‘geekwinkel’ van de Benelux. Met duizend vierkante meter vol officiële merchandise wil 4Geeks de liefhebbers doen watertanden, en het grote publiek laten kennismaken met wat er allemaal leeft in de geekwereld.

Na het openen van winkels in Genk, Charleroi en in het Wijnegem Shopping Center was een vestiging in Antwerpen een logische volgende stap. Iedereen die op zoek is naar een Game of Thrones versie van Monopoly, een badjas van Batman, of een waterkoker die op de helm van Darth Vader lijkt, kan nu z’n ogen komen uitkijken in de Stadsfeestzaal.

Verzamelaars kunnen hier ook terecht voor Engelstalige strips en manga’s. Daarnaast telt de winkel meer dan 1000 Funko Pops, groothoofdige poppetjes die tegenwoordig heel populair zijn. Van die 1000 zijn er enkele exclusieve poppetjes die voor België alleen bij 4Geeks verkrijgbaar zijn. Niet exclusief genoeg? De winkel biedt ook een standbeeld van Edward Scissorhands aan, waarvan er wereldwijd maar 500 exemplaren gemaakt zijn.

Onze huisnerds van Den Triangel gingen kijken of de winkel hen kon bekoren. Benieuwd wat wij ervan vonden? Je leest het binnenkort in Den Triangel!

By | 2019-10-09T11:03:03+02:00 oktober 9th, 2019|Luchtig|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment