Gezellig kuieren op de 1 mei feestmarkt

Morgen is het alweer mei en zoals elk jaar beginnen we de maand met Dag van de Arbeid. Bij die feestdag hoort traditiegetrouw een feestmarkt. 

Ook dit jaar organiseert de Antwerpse markthandelaarsvereniging de 1 mei feestmarkt op het Theaterplein. De variant van de wekelijkse Vogelenmarkt trekt ieder jaar veel bezoekers en dat zou dit jaar niet anders zijn volgens de organisatie: “We denken dat er ook dit jaar veel bezoekers zullen zijn. Natuurlijk zal het aantal ook afhangen van de weersomstandigheden maar we verwachten toch zo’n 10.000 bezoekers.”

Wat is er zo speciaal aan de feestmarkt? “De wekelijkse Vogelenmarkt is bekend bij elke Antwerpenaar en is niet zo bijzonder. De 1 mei feestmarkt daarentegen is elk jaar een groot succes. Het is een gevarieerde markt waar je niet enkel fruit en bloemen kan kopen maar waar ook eet- en drankkraampjes staan waaronder de typisch Belgisch specialiteiten zoals bier en frieten.”

Met zijn 150 standen zal de feestmarkt iets te bieden hebben voor elke bezoeker. “Wie van gezelligheid, sfeer en ambiance houdt, moet zeker en vast een bezoekje brengen aan onze markt”, aldus de organisatie.

By | 2019-05-14T10:29:23+02:00 april 30th, 2019|Cultuur|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment