Give us a like and we'll keep you in the loop.

Den Triangel is een Antwerpse wijkkrant die sinds maart 2008 meespeelt in het Antwerpse medialandschap. Studenten Journalistiek van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen maken de krant helemaal zelf, en zetten op die manier al hun eerste stappen in het beroepsleven.

Platenzaak FatKat: door groot succes verhuisd

De nieuwe winkel wordt feestelijk geopend met een optreden van Bert Dockx Instagram: @onnohesselink

De Antwerpse platenzaak FlatKat bestaat ondertussen al 18 jaar, maar door het succes van de afgelopen jaren barstte de winkel uit haar voegen. Vandaag is de nieuwe winkel verhuisd naar een groter pand in de Vleminckstraat, naast Dille en Kamille.

In een tijd waarin muziek steeds meer gestreamd wordt via het internet, en de ene platenzaak na de andere sluit is het waarschijnlijk moeilijk om met je hoofd boven water te blijven. Toch heeft Staf van platenzaak FatKat het aantal klanten de afgelopen alleen maar zien stijgen.

Het nieuwe pand van FatKat in de Vleminckstraat waar eerder de andere muziekwinkel BeatShop was Instagram: @dirk_ungawa

“Dankzij de vinylhype van de afgelopen jaren had ik gewoon te weinig plaats” vertrouwt hij toe aan GVA. Dat is de reden waarom je FlatKat vanaf vandaag dus niet meer in de Lange Koepoortstraat zal kunnen vinden, maar wel op een grotere locatie in de Vleminckstraat. “Het aanbod blijft hetzelfde, alleen zal er meer van elk muziekgenre zijn.”

Instagram: @onnohesselink